torsdag 4. november 2010

I New York må en være forberedt på hva som helst. I Soho dukket denne gjengen av lettkledde mennesker opp ut av tilsynelatende intet. Kamera gikk jo som ett maskingevær og den ene jenta begynte å posere, ja så blei det noen lettkledde bilder da. For ordenskyld så reklamerte de for undertøy :) :) :)







3 kommentarer:

  1. Fantastisk og morsomt Øystein!! :-) Er kjempeimponert over ALT du har klart å få med deg på den korte tiden du var i NY!!!! Utifra billed opplevelsene så skulle en tro du har vært der i mange uker/mnd - effektiv med andre ord :-) Jeg nyter det - for du har fått med deg så mye av "New York". Kjenner byens stemning langt inn i blodet når jeg ser på bildene dine!! Gleder meg til å se mer :-) Klem fra Vibeke :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk Vibeke.
    Ja, det blei jo 3000 bilder så jeg må ha hvert effektiv, he he.
    Jeg hadde følelsen av å være i "krig". Det var motiver overalt. Jeg var temmelig utslitt da kvelden kom, men morro til tusen.

    SvarSlett
  3. Du fanger øyeblikkene, så utrolig artig Øystein, og lett får du modellene dine til å spille på lag. Kjempebra bilder, og utrolig flott kropp på han mannen på de to øverste bildene. :)

    SvarSlett