søndag 28. oktober 2012

The yellow horse

                                                               The yellow horse 

6 kommentarer:

  1. Flott komposisjon
    og god kontrast !!
    Spennende med den gule hesten !!

    Ha en fin uke :)
    groayla

    SvarSlett
  2. Kjempetøff komposisjon ikke minst!! Likte kjempegodt at du ikke plasserte huset midt i bildet, noe som jeg lett kunne gjort :-)

    Grattis med ny lise da gutten, overbevist om at det er den jeg sparer til og ønsker meg :-)) får dine erfaringer etterhvert å nå så. Snust lenge, og føler at den kan være noe til mitt bruk 2,8 Men dum ser det er så sinnsykt til prisforkjell på Nikon sin og Sigma sin, er (tenker jeg...) Nikon sin verd to ganger mer når det gjelder ytelse, misstenker så, men uviss ja...

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har hatt den Nikon 70 - 200 2,8 ganske lenge. Er nok normallinsa mi :):) den er bare fantastisk :) Tusen takk for kommentarer :):):)

      Slett
  3. Måtte bare inn å lese før jobb!!! Ett sprsmål til: vanskelig å holde stille for god skarphet med bare hendene??? sa ho å kasta sæ på sykkelen....

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, ikke noe problem. Bare ha raske nok lukkertider så går det bra. Det blir jo da endel høye ISOer som siste eksempler her. Det er mange som har stirra rart på meg når jeg klamrer meg til en stolpe, gjerde eller legger meg rett ned for å holde kamera i ro. Det gjelder å utnytte omgivelsene. Men: "Alt er en overgang, sa reven når han blei fådd" eller en vane :):):)

      Slett