lørdag 6. november 2010

Det luktet stekt kjøtt og osen sto rundt både kunde og kokk. Den lille jenta som vi bare ser en liten bit av venter med lengsel og får til slutt maten sin. Jeg fornemmer enda lukta og stemningen rundt denne mat vogna som det er mange av i NY. Det er rart men det er ikke de stor bygninger og severdigheter mann husker best men slike små hverdagshendelser :) :) :)








3 kommentarer:

  1. Artig bildeserie, og er så enig, de små hverdagsøyeblikkene, er ofte de man husker best.
    Riktig god lørdagskveld herfra:)

    SvarSlett
  2. Hei Øystein og takker, bukker for kommentar i min blogg. Godt du la igjen noe ord, hvis ikke hadde vel jeg neppe funnet hit, og det ser jeg nå :-)) ville vært virkelig synd.

    Du er flink du ser jeg til å feste øyeblikket, hverdagsgleder, minner fra gatebildet uansett hvor du ferdes. Utrolig viktig og utrolig flott prestert. Spesielt de bildene nederst på siden her med linjene i det som må ha vært flere etasjer.

    Jeg, tja..., hva skal man si annet enn at en er fersk med kamera og en amatør til tusen. MEN mitto er så lenge jeg har det kun gøy med kamera driter jeg litt i både `regler`og teknikker og hva som andre synes er det perfekte bilde :-)

    La meg til som følger jeg hvis det er greit, for her vil man nødig gå glipp av en eneste ting fremover.

    God hel videre til deg.

    SvarSlett
  3. Yummi!!! Blir rett og slett sulten her!!! :-) Igjen - du er en ekspert på å fange øyeblikkene der og da!!!

    SvarSlett